Openstaande vacature

Organisatie:

 

Boralit is een dynamisch bedrijf met 40 jaar ervaring in het rotatiegieten vanpolyethyleen stukken. Er is een gemotiveerd team van jonge mensen die een sterk klantengerichte aanpak nastreven. 

 

Al onze medewerkers staan 100% garant voor zowel de kwaliteit als de service die Boralit wil handhaven. In de loop van de jaren heeft Boralit op vraag van de klant een uitgebreid gamma ontwikkeld voor de behandeling en opslag van huishoudelijke en licht vervuilde industriële afvalwaters, regenwater,oliën en andere vloeistoffen.

 

Onder deze producten ressorteren o.a. waterzuiveringinstallaties vanaf 2 personen (KWZI of IBA ) slib- en vetvangers, koolwaterstofafscheiders, pompputten, regenwatertanks, septische putten, stookolietanks, … Op aanvraag doen wij ook maatwerk zoals o.a. glijbanen, voedertrechters, dieseltanks, bloembakken, separatoren, …

 

Onze installaties zijn conform de CE-norm voor septische putten, waterzuivering, koolwaterstofafscheiders en stookolietanks.

 

Kortom, Boralit biedt een waaier van kwalitatief hoogstaande producten. Dankzij onze jarenlange ervaring en kwalitatief hoogstaande producten zijn wij in staat u een totaaloplossing aan te bieden. Wij streven naar een snelle afhandeling van uw vragen. Een standaardofferte mag u binnen de 48 uur van ons verwachten en een levering van de bestelde standaardproducten gebeurt binnen de 10 werkdagen in België bij u of uw klant.

 

Boralit is heel klantgericht.Ter versterking van het team, is Boralit op zoek naar een :

SALES MANAGER (M/V)

 

Functie :

Na een grondige technische opleidingsperiode bent U verantwoordelijk voor de verkoopsactiviteiten in Vlaanderen en het opstellen van de verkoopstrategie.

U staat in voor de promotie en de verkoop van het productgamma aan installateurs, industrie, doe het zelf markt, bouwhandels, architectenbureaus kortom iedereen die gebruik maakt van het Boralit materiaal binnen uw sector.

U verleent concreet technisch advies aan de gebruikers in verband met de toepassing van onze producten. Dit kan gaan tot werfbezoeken op vraag van de klant.

U bouwt een sterke en nauwe relatie op met de bestaande en potentiële klanten, met als doel de verdere ontwikkeling van de markt.

Opvolgen van de offertes die door de binnendienst opgemaakt zijn.

Rapporteren van de bezoeken en de opvolging ervan, samen met de binnendienst.

U ontwikkelt, samen met de collega’s van Boralit, nieuw marktpotentieel.

 

Uw profiel:

Dynamisch, professioneel en zelfstandig meebouwend aan de groei van het bedrijf.

Behoorlijke opleiding, interesse in de producten en de bouwsector.

Een commerciële ervaring achter de rug hebben, liefst in de vakhandel en bouwsector.

Goede kennis van het Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt.

U bent ondernemend van aard en hebt een grote verantwoordelijkheidszin.

Vanuit uw resultaatgerichtheid neemt u met de nodige flexibiliteit en met een grotere autonomie de nodige initiatieven.

Wij bieden :

Een zelfstandige en uitdagende functie en de kans om mee te werken aan de groei van een dynamisch bedrijf.

Erg hoogstaand productengamma en goede opleidingsmogelijkheden in een sfeer van service en relatiebeheer met de klanten.

Aantrekkelijk salarispakket, representatieve firmawagen, GSM.

 

Indien U denkt voor deze functie in aanmerking te komen, stuur  of mail dan uw sollicitatiebrief en CV ter attentie van de heer Benni Borré -  Boralit NV Nijverheidslaan 12 9880 AALTER  e-mail: boralit@boralit.be